Opis forum
jak dla mnie to strasznie bezmyślne zagranie - tak jakby ktoś grał dopiero od wczoraj :>
rekrutant? i taki numer? coś mi tu nie teges
a może to nowy sposób rekrutacji? zamiast zagadać do kogoś, to bach - ataczek pallaskami
Kurde ludzie to była pomyłka i juz sobie wszystko wyjaśniłem z yamakshi. Nie chciałem go zaatakować tylko gracza który miał wioskę zaraz koło jego wioski. On skasował konto, a ja z przyzwyczajenia nacisnąłem na (jak mi sie wtedy wydawało) moja farmę. surka oddana i konflikt zarzegnany
Proszę na przyszłość pierw porozumieć się a pożniej dopiero gadać np. ze było to fatalne posunięcie!!!
Tak widze i wiem ze sie narobiło. Ale czy to jest tylko i wyłącznie moja wina
1. Co to za sojusznik ktory zrywa pakt nie wyjasniając zaistaniałej sytuacji z pomyłkowym atakiem (chodzi mi o mój atak na yamakashi, który juz wyjaśniłem; kiedy jeszcze moje wojska nie doszły do celu napisałem przeprosiny, jak widać niepotrzebnie bo zaraz megiddo zerwało sojusz)
2. Dlaczego wyszliśmy z układu ZK. Czy nie sami tego chcielismy. Raczej nas z tamtąd nie wyrzucono ( z tego co wiem i czytałem na forum)
3. Jak zauważyłem większość czeka bądź czekała na wojnę z Megiddo!!!
Nie mówie ze ja chcem tej wojny; tak jak juz wspomniałem to była pomyłka.
Wiec prosze teraz nie pisac ze sie strasznie narobiło i jest cięzko etc. Strasznie sie narobiło...akurat po moim ataku?!
jedyne co nam teraz pozostaje to powstrzymać się od ataków poszukać dobrego sojusznika i czekać nic wiecej. Wiem tyle że ZK się na nas pewnie szykuje gdyby nie DoH II mieli bysmy szanse ale taki cios w plecy.... Musimy się pozbierać po tym wszyskim i ustalić plan B...
Uczeń
A jaki jest plan B bo ja nawet planu A nie widziałem i nie słayszałem o takowym.